Otkup automobila Beograd Asena Auto

otkup automobila asena auto logo

Otkup vozila

ASENA AUTO

Otkup vozila – Bez obzira koju marku automobila želite da prodate, uvek ćemo vam izaći u susret i ponuditi realnu cenu u tom trenutku!

Nije bitno u kom stanju je vaše vozilo, koliko kilometara je vozilo prešlo i koje je godište. Najbitnije je da Vi želite da prodate svoje vozilo, a mi ćemo se potruditi da za njega dobijete najbolju moguću ponudu.

Sve marke polovnih vozila dolaze u obzir – Fiat, Ford, Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Mazda, mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, GMC, Honda, Hyndai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lada, Lancia, Lexus, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, Zastava.

A kada već prodajete svoje vozilo, svesni smo da vam je jedna od hajbitnijih stvari PLAĆANJE. Kada je plaćanje u pitanju sa nama nikada nećete imati problem, jer se plaćanje vrši odmah. Naravno, sve u dogovoru sa Vama i vašim zahtevima u vezi plaćanja.

Od sada možete na vrlo lak i jednostavan način prodati Vaše vozilo i sve završiti na jednostavan, brz i siguran način. Kada je otkup vozila i otkup polovnih automobila u pitanju, zadovoljstvo naših klijenata nam je na prvom mestu.

Dolazimo na Vašu ili neku drugu adresu ukoliko se nalazite na teritoriji Beograda. Potrudićemo se da Vam maksimalno izađemo u susret i pomognemo da Vaš napor u ovom procesu bude minimalan.

otkup vozila Asena auto
otkup vozila
otkup automobila

POZOVI VEĆ DANAS!

Otkup vozila – Svi znamo koliko može biti naporna prodaja automobila jer svi očekujemo neprijatne preprodavce koji će na svaki mogući način samo težiti ka tome da Vam spuste cenu maksimalno. Mi se razlikujemo od drugih! Pozovite nas i uvek očekujte fer i korektnu cenu!

ISPLATA ODMAH!

Da li cene variraju u odnosu na opštinu u kojoj se nalazite?

Jedini i pravi odgovor na ovo pitanje je da cene ne zavise od toga u kojoj opštini Beograda ili bilo kom drugom gradu se nalazite. Naše cene su  korektne i fer kao i iste za sve koji nas pozovu za naše usluge. Na našu procenu utiče isključivo stanje Vašeg automobila.


Kako biste stekli osećaj za prosečne tržišne cene možete posetiti auto pijacu koja se nalazi u Beogradu. To će Vam dati uvid u to kako se kreću cene automobila na tržištu i bićete sigurniji u svoju procenu.

Kao što smo već pomenuli na cenu utiče isključivo stanje vašeg automobila. Nama uopšte nije bitno da li je automobil određene marke već samo da je polovan. Zato nas pozovite za besplatnu procenu a otkup će biti zagarntovan.

Kako se vrši otkup vozila polovnih u Beogradu?

Kada je u pitanju prodaja starog automobila različite su potrebe. Razlog može biti:

  • Automobil nije više u voznom stanju i želite da ga se rešite
  • Automobil Vam više nije potreban
  • Preveliki troškovi za održavanje vozila
  • Spremni ste za novi automobil

Mi smo tu kako bismo Vam pomogli da se sigurno i brzo rešite starog vozila.Asena Auto vrši otkup vozila koji god da je vaš razlog mi nećemo ulaziti u to! Pre nego što to učinimo potrebno je da uradite samo par koraka.
Pre svega potrebno je da nas pozovete na naš kontakt telefon ili da stupite u kontakt sa nama preko Vibera i WhatsAppa.

Postoji i mogućnost gde možete da nam pošaljete sliku svog automobila, a mi ćemo Vam okvirno dati procenu kako biste imali uvid u to na koliko novca možete da računate.

Nakon toga, izlazimo na teren istog dana kako bismo postigli dogovor i preuzeli vozilo. Ukoliko i Vi sami imate predstavu o vrednosti Vašeg automobila, slobodno nam možete predložiti cenu jer smo tu za svaku vrstu dogovora. Cilj nam je uspešna saradnja, zato smo otvoreni za sve Vaše predloge.

Bitno je pomenuti i da postoji opcija otkupa vozila na kilo, zato ne brinite za to da li ćemo nešto otkupiti. Naša minimalna ponuda se kreće od 50e a za funkcionalna vozila cena može dostići i po nekoliko hiljada evra.

Nakon što postignemo dogovor, mi preuzimamo vozilo a Vi keš dobijate na ruke istog dana.

KONTAKTIRAJTE NAS