Otkup automobila Beograd Asena Auto

otkup automobila asena auto logo

Otkup havarisanih automobila

ASENA AUTO

Otkup havarisanih automobila –  Ukoliko posedujete staro, dotrajalo ili havarisano vozilo i želite da ga prodate, na pravom ste mestu. Agencija za otkup automobila Asena vrši otkup svih vrsta automobila i putničkih vozila, kombija i lakih kamiona koji su havarisani i to po najboljim cenama.

Umesto da čuvate havarisano vozilo u svom dvorištu, zašto ne biste zaradili? Havarija na automobilu može varirati od malih udubljenja ili ogrebotina na limariji do potpune neupotrebljivosti automobila. Bez obzira na stepen oštećenja, otkup havarisanih automobila je naša specijalnost, a za Vas je to dobar način da dobijete najbolju cenu za havarisano vozilo.

Ne brinite, čak i kada havarisano vozilo nije u voznom stanju, naš tim organizuje preuzimanje jer otkup havarisanih vozila vršimo na teritoriji cele Srbije.

Zadovoljstvo naših klijenata nam je na prvom mestu

Dolazimo na Vašu ili neku drugu adresu ukoliko se nalazite na teritoriji Beograda. Potrudićemo se da Vam maksimalno izađemo u susret i pomognemo da Vaš napor u ovom procesu bude minimalan.

Otkup havarisanih automobila
Otkup neispravnih automobila Asena auto
Otkup havarisanih automobila

POZOVI VEĆ DANAS!

Svi znamo koliko može biti naporna prodaja automobila jer svi očekujemo neprijatne preprodavce koji će na svaki mogući način samo težiti ka tome da Vam spuste cenu maksimalno. Mi se razlikujemo od drugih! Pozovite nas i uvek očekujte fer i korektnu cenu!

ISPLATA ODMAH!

Da li cene variraju u odnosu na opštinu u kojoj se nalazite?

Jedini i pravi odgovor na ovo pitanje je da cene ne zavise od toga u kojoj opštini Beograda ili bilo kom drugom gradu se nalazite. Naše cene su  korektne i fer kao i iste za sve koji nas pozovu za naše usluge. Na našu procenu utiče isključivo stanje Vašeg automobila.


Kako biste stekli osećaj za prosečne tržišne cene možete posetiti auto pijacu koja se nalazi u Beogradu. To će Vam dati uvid u to kako se kreću cene automobila na tržištu i bićete sigurniji u svoju procenu.

Kao što smo već pomenuli na cenu utiče isključivo stanje vašeg automobila. Nama uopšte nije bitno da li je automobil određene marke već samo da je polovan. Zato nas pozovite za besplatnu procenu a otkup će biti zagarntovan.

Kako se vrši otkup polovnih automobila u Beogradu?

Kada je u pitanju prodaja starog automobila različite su potrebe. Razlog može biti:

  • Automobil nike više u voznom stanju i želite da ga se rešite
  • Automobil Vam više nije potreban
  • Preveliki troškovi za održavanje vozila
  • Spremni ste za novi automobil

 

Mi smo tu kako bismo Vam pomogli da se sigurno i brzo rešite starog vozila. Koji god da je vaš razlog mi nećemo ulaziti u to! Pre nego što to učinimo potrebno je da uradite samo par koraka.
Pre svega potrebno je da nas pozovete na naš kontakt telefon ili da stupite u kontakt sa nama preko Vibera i WhatsAppa. Postoji i mogućnost gde možete da nam pošaljete sliku svog automobila, a mi ćemo Vam okvirno dati procenu kako biste imali uvid u to na koliko novca možete da računate.

Nakon toga, izlazimo na teren istog dana kako bismo postigli dogovor i preuzeli vozilo. Ukoliko i Vi sami imate predstavu o vrednosti Vašeg automobila, slobodno nam možete predložiti cenu jer smo tu za svaku vrstu dogovora. Cilj nam je uspešna saradnja, zato smo otvoreni za sve Vaše predloge.
Bitno je pomenuti i da postoji opcija otkupa polovnih automobila na kilo, zato ne brinite za to da li ćemo nešto otkupiti. Naša minimalna ponuda se kreće od 50e a za funkcionalna vozila cena može dostići i po nekoliko hiljada evra.
Nakon što postignemo dogovor, mi preuzimamo vozilo a Vi keš dobijate na ruke istog dana.

KONTAKTIRAJTE NAS