Otkup automobila Beograd Asena Auto

otkup automobila asena auto logo

OTKUP AUTOMOBILA BEOGRAD

ASENA AUTO

OTKUP AUTOMOBILA BEOGRAD – Činjenica je da je Beograd glavni grad kada je u pitanju otkup polovnih automobila. Razlog je upravo taj što se u Beogradu nalazi najviše registrovanih vozila kao i to da je automobil u velikom gradu skoro pa neophodan za svakodnevnicu.

Naša agencija „Otkup automobila Beograd ASENA“ je smeštena upravo u ovom gradu i zadovoljstvo nam je da kažemo da pokrivamo sve opštine Beograda kao i okolinu. Dakle vršimo odtkup automobila, gde god da se nalazite mi dolazimo do vas u roku od par sati.

Otkup vozila Beograd – Bilo da je Vaša opština Palilula, Vračar, Zvezdara ili Čukarica, Novi Beograd ili Zemun, mi ćemo biti tu istog dana nakon Vašeg poziva i započeti procenu vozila. Ukoliko se odlučimo za otkup auta isplata odmah, bilo da je u pitanju otkup polovnih vozila, otkup havarisanih vozila ili otkup neispravnih vozila.

Ukoliko živite u širim opštinama Beograda kao što su Mladenovac, Obrenovac ili Surčin, ne morate brinuti jer mi stižemo i do Vas u najkraćem mogućem roku.
Vaše je samo da nas pozovete a mi ćemo se pobrinuti da do vas stignemo istog dana. Možete nas pozvati na naš broj telefona ili nas kontaktirati preko Vibera ili WhatAppa.

Ukoliko se odlučite za Viber ili WhatsApp dobro je znati da imate opciju i da nam pošaljete sliku Vašeg automobila kako bi i vi a i mi imali predstavu o kom automobilu je reč i koja je vrednost istog.

Nakon što nas pozovete i dogovora dolazimo istog dana do vas da preuzmemo vozilo a Vi dobijate odmah keš na ruke. Za nas je otkup zagarantovan jer nama nije bitno da li je Vaš automobil u voznom stanju ili ne, bitno je da je auto polovan a sve ostalo prepustite nama.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA Pozovite odmah!!!
OTKUP AUTOMOBILA BEOGRAD
OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA Pozovite odmah!!!

POZOVI VEĆ DANAS!

Svi znamo koliko može biti naporna prodaja automobila jer svi očekujemo neprijatne preprodavce koji će na svaki mogući način samo težiti ka tome da Vam spuste cenu maksimalno. Mi se razlikujemo od drugih! Pozovite nas i uvek očekujte fer i korektnu cenu!

ISPLATA ODMAH!

Da li cene variraju u odnosu na opštinu u kojoj se nalazite?

Jedini i pravi odgovor na ovo pitanje je da cene ne zavise od toga u kojoj opštini Beograda ili bilo kom drugom gradu se nalazite. Naše cene su  korektne i fer kao i iste za sve koji nas pozovu za naše usluge. Na našu procenu utiče isključivo stanje Vašeg automobila.


Kako biste stekli osećaj za prosečne tržišne cene možete posetiti auto pijacu koja se nalazi u Beogradu. To će Vam dati uvid u to kako se kreću cene automobila na tržištu i bićete sigurniji u svoju procenu.

Kao što smo već pomenuli na cenu utiče isključivo stanje vašeg automobila. Nama uopšte nije bitno da li je automobil određene marke već samo da je polovan. Zato nas pozovite za besplatnu procenu a otkup će biti zagarntovan.

Kako se vrši otkup polovnih automobila u Beogradu?

Kada je u pitanju prodaja starog automobila različite su potrebe. Razlog može biti:

  • Automobil nike više u voznom stanju i želite da ga se rešite
  • Automobil Vam više nije potreban
  • Preveliki troškovi za održavanje vozila
  • Spremni ste za novi automobil

Mi smo tu kako bismo Vam pomogli da se sigurno i brzo rešite starog vozila. Koji god da je vaš razlog mi nećemo ulaziti u to! Pre nego što to učinimo potrebno je da uradite samo par koraka.
Pre svega potrebno je da nas pozovete na naš kontakt telefon ili da stupite u kontakt sa nama preko Vibera i WhatsAppa.

Postoji i mogućnost gde možete da nam pošaljete sliku svog automobila, a mi ćemo Vam okvirno dati procenu kako biste imali uvid u to na koliko novca možete da računate.

Nakon toga, izlazimo na teren istog dana kako bismo postigli dogovor i preuzeli vozilo. Ukoliko i Vi sami imate predstavu o vrednosti Vašeg automobila, slobodno nam možete predložiti cenu jer smo tu za svaku vrstu dogovora. Cilj nam je uspešna saradnja, zato smo otvoreni za sve Vaše predloge.

Bitno je pomenuti i da postoji opcija otkupa polovnih automobila na kilo, zato ne brinite za to da li ćemo nešto otkupiti. Naša minimalna ponuda se kreće od 50e a za funkcionalna vozila cena može dostići i po nekoliko hiljada evra.

Nakon što postignemo dogovor, mi preuzimamo vozilo a Vi keš dobijate na ruke istog dana.

Beograd kao glavni grad za automobile

Kada pomislite na Beograd ne možete a da ne pomislite na gužvu u saboraćaju. To se vrlo često i svakodnevno pripsuje kao glavna mana Beograda, ali činjenica je da baš u ovom gradu ima i najveći broj registrovanih vozila po glavi stanovnika.

Veliki broj porodice ima dva ili više automobila. Statistike iz 2012. godine nam govore da je ukupan broj registrovanih vozila dostigao čak pola miliona.

Beograd je oduvek bio glavni grad kada su automobili u pitanju. Prvi automobili su se našli na ulicama baš ovog grada.

U to vreme posedovanje automobila je bilo odlika moći i statusa, dok je dansas posedovanje vozila skoro pa obavezno.

Iako je automobil skoro neophodno sredstvo za svakodnevnicu u velikom gradu kao što je Beograd, činjenica je da je dosta uticalo na zagađenje vazduha i životne okoline. Zbog toga je vrlo čest slučaj da osvešćeni građani prodaju svoja vozila baš iz ovog razloga.

Ukoliko ne koristite Vaš automobil previše, želite da zaštite svoju životnu okolinu i osećate se komfornije u gradskom prevozu, onda smo mi pravo rešenje za vas.
Mnogo je razloga što se građani Beograda odlučuju da se odreknu svog vozila, a jedan od glavnih je i problem parkiranja u svim delovima grada.

S obzirom na toliki broj vozila u jednom gradu, nezaobilazno je da ćete se susresti i sa ovim problemom. Parking mesta znaju da budu i skupa pored toga što ih je jako malo.

Još jedan razlog koji je vrlo čest kod građana je i sama registracija vozila. Cene registracije se povećavaju svake godine, zato se vrlo često ne isplati da registrujete vozilo i zato se dešavaju situacije gde Vam neupotrebljiv automobil samo stoji u dvorištu i pravi haos.

Zato nas pozovite i rešite se tog problema još danas. Mi ćemo otkupiti Vaš vozilo bez obzira na stanje, marku ili vrstu.

Iako je Beograd glavni grad i samim tim se naslućuje da se u Beogradu voze najbolje kola, to nije uvek slučaj. Istina je da na ulicama grada Beograda možemo ponekad videti i luksuzne automobile ali činjenica je da se u Beogradu voze prosečna vozila kao i u ostatku Srbije.

Neki od najčešćih modele koje viđamo su upravo ovi: Opel Corsa, Opel Astra, Wolkswagen, Citroen C3, Fiat Punto, Fiat Stilo, Jugo, Renault Clio, Renault Megan, Golf II GTI…

Ovo su samo neki od modeli sa kojima se mi najčešće susrećemo kada je u pitanju otkup polovnih automobila u Beogradu. Naravno, ovo ne znači da je naš otkup ograničen isključivo na ove modele.

Kao što smo već par puta pomenuli nama nije bitno koje je marke automobil niti da li je u voznom stanju ili ne. Nama je bitno da je automobil polovan, a mi ćemo ga sigurno otkupiti to vam obećavamo!

Ukoliko imate neku vrstu vozila bilo da je to automobil, motor, kombi pa čak i kamion, pozovite nas kako bismo postigli dogovor i rešili Vam problem. Istog dana stižemo na adresu a isplata se vrši na licu mesta.

Otkup automobila Beograd – Bilo gde da se nalazite na teritoriji grada Beograda, mi stižemo istog dana. Bilo da je to Zvezdara, Voždovac, Grocka, Čukarica ili Mladenovac, pozovite nas i mi ćemo Vam biti na raspolaganju.

Otkup automobila Beograd – Možete nas kontaktirati putem našeg broja telefona ili preko Vibera ili WhatsAppa, gde možete poslati sliku svog vozila koje želite da prodate.

Odgovor možete očekivati u najkraćem mogućem roku. Od nas možete očekivati fer besplatnu procenu i najbolje cene na tržištu na teritoriji Srbije.

KONTAKTIRAJTE NAS