Otkup automobila Beograd Asena Auto

otkup automobila asena auto logo

Otkup oldtajmera

ASENA AUTO

Otkup oldtajmera – Činjenica je da je Beograd glavni grad kada je u pitanju otkup polovnih automobila. Razlog je upravo taj što se u Beogradu nalazi najviše registrovanih vozila kao i to da je automobil u velikom gradu skoro pa neophodan za svakodnevnicu.
Naša agencija „Otkup automobila ASENA“ je smeštena upravo u ovom gradu i zadovoljstvo nam je da kažemo da pokrivamo sve opštine Beograda kao i okolinu. Dakle, gde god da se nalazite mi dolazimo do vas u roku od par sati.
Bilo da je Vaša opština Palilula, Vračar, Zvezdara ili Čukarica, Novi Beograd ili Zemun, mi ćemo biti tu istog dana nakon Vašeg poziva i započeti procenu vozila.
Ukoliko živite u širim opštinama Beograda kao što su Mladenovac, Obrenovac ili Surčin, ne morate brinuti jer mi stižemo i do Vas u najkraćem mogućem roku.
Vaše je samo da nas pozovete a mi ćemo se pobrinuti da do vas stignemo istog dana. Možete nas pozvati na naš broj telefona ili nas kontaktirati preko Vibera ili WhatAppa. Ukoliko se odlučite za Viber ili WhatsApp dobro je znati da imate opciju i da nam pošaljete sliku Vašeg automobila kako bi i vi a i mi imali predstavu o kom automobilu je reč i koja je vrednost istog.
Nakon što nas pozovete i dogovora dolazimo istog dana do vas da preuzmemo vozilo a Vi dobijate odmah keš na ruke. Za nas je otkup zagarantovan jer nama nije bitno da li je Vaš automobil u voznom stanju ili ne, bitno je da je auto polovan a sve ostalo prepustite nama.

Otkup oldtajmera
Otkup oldtajmera
Otkup oldtajmera

POZOVI VEĆ DANAS!

Svi znamo koliko može biti naporna prodaja automobila jer svi očekujemo neprijatne preprodavce koji će na svaki mogući način samo težiti ka tome da Vam spuste cenu maksimalno. Mi se razlikujemo od drugih! Pozovite nas i uvek očekujte fer i korektnu cenu!

ISPLATA ODMAH!

Da li cene variraju u odnosu na opštinu u kojoj se nalazite?

Jedini i pravi odgovor na ovo pitanje je da cene ne zavise od toga u kojoj opštini Beograda ili bilo kom drugom gradu se nalazite. Naše cene su  korektne i fer kao i iste za sve koji nas pozovu za naše usluge. Na našu procenu utiče isključivo stanje Vašeg automobila.


Kako biste stekli osećaj za prosečne tržišne cene možete posetiti auto pijacu koja se nalazi u Beogradu. To će Vam dati uvid u to kako se kreću cene automobila na tržištu i bićete sigurniji u svoju procenu.

Kao što smo već pomenuli na cenu utiče isključivo stanje vašeg automobila. Nama uopšte nije bitno da li je automobil određene marke već samo da je polovan. Zato nas pozovite za besplatnu procenu a otkup će biti zagarntovan.

Kako se vrši otkup polovnih automobila u Beogradu?

Kada je u pitanju prodaja starog automobila različite su potrebe. Razlog može biti:

  • Automobil nike više u voznom stanju i želite da ga se rešite
  • Automobil Vam više nije potreban
  • Preveliki troškovi za održavanje vozila
  • Spremni ste za novi automobil

 

Mi smo tu kako bismo Vam pomogli da se sigurno i brzo rešite starog vozila. Koji god da je vaš razlog mi nećemo ulaziti u to! Pre nego što to učinimo potrebno je da uradite samo par koraka.
Pre svega potrebno je da nas pozovete na naš kontakt telefon ili da stupite u kontakt sa nama preko Vibera i WhatsAppa. Postoji i mogućnost gde možete da nam pošaljete sliku svog automobila, a mi ćemo Vam okvirno dati procenu kako biste imali uvid u to na koliko novca možete da računate.

Nakon toga, izlazimo na teren istog dana kako bismo postigli dogovor i preuzeli vozilo. Ukoliko i Vi sami imate predstavu o vrednosti Vašeg automobila, slobodno nam možete predložiti cenu jer smo tu za svaku vrstu dogovora. Cilj nam je uspešna saradnja, zato smo otvoreni za sve Vaše predloge.
Bitno je pomenuti i da postoji opcija otkupa polovnih automobila na kilo, zato ne brinite za to da li ćemo nešto otkupiti. Naša minimalna ponuda se kreće od 50e a za funkcionalna vozila cena može dostići i po nekoliko hiljada evra.
Nakon što postignemo dogovor, mi preuzimamo vozilo a Vi keš dobijate na ruke istog dana.

KONTAKTIRAJTE NAS