Otkup automobila Beograd Asena Auto

otkup automobila asena auto logo

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA

ASENA AUTO

Otkup polovnih automobila Asena Auto – Ako ikada dođete u situaciju da želite da prodate svoje staro vozilo kako biste napravili mesta za novog ljubimca, mi Vam stojimo na raspolaganju.

Dovoljno je samo da nas pozovete telefonom ili nas kontaktirajte preko Vibera ili WhatsAppa i mi ćemo biti tu istog dana. Isplata se vrši na licu mesta, a keš dobijate na ruke.

Otkup polovnih automobila vršimo u Beogradu i okolini! Ukoliko Vaše vozilo zahteva šlep službu, mi ćemo organizovati naš tim a sve troškove pokrivamo mi. Kontaktirajte nas još danas, sad,  ukoliko vam je potreban otkup polovnih automobila.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA Pozovite odmah!!!
OTKUP AUTOMOBILA BEOGRAD
OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA Pozovite odmah!!!

POZOVI VEĆ DANAS!

Svi znamo koliko može biti naporna prodaja automobila jer svi očekujemo neprijatne preprodavce koji će na svaki mogući način samo težiti ka tome da Vam spuste cenu maksimalno. Mi se razlikujemo od drugih! Pozovite nas i uvek očekujte fer i korektnu cenu!

ISPLATA ODMAH!

Pitate se kakve sve automobile otkupljujemo?

Ono što je bitno da znate o nama je da otkupljujemo polovne automobile svih vrsta i stanja. Nama nije bitno godište vašeg vozila, pređena kilometraža ni marka, bitno je da je vozilo polovno da bi bilo dovoljno dobro za naš otkup. Takođe nam nije bitno da li je vozilo u voznom stanju ili ne.

Kada su marke automobila u pitanju tu ne pravimo razliku, na nas možete računati ako imate Fiat, Opel, Citroen, Renault, Dacia pa čak i Jugo. Ukoliko imate i neke od luksuznijih modela kao što su Audi, Mercedes, ili BMW, naravno mi ćemo vam i dalje biti na raspolaganju.

Dakle, u obzir ulazi samo realno stanje vašeg automobila koje ćemo mi besplatno proceniti i ponuditi Vam najbolju cenu na celoj teritoriji Srbije. Kao što smo već pomenuli nama nije bitno da li je automobil u voznom stanju ili ne, jer je naš tim spreman i za takve situacije.

Šta je bitno za procenu polovnih automobila?

Kada je u pitanju otkup polovnih automobila, najbitnija stavka je svakako stanje automobila. To znači da ukoliko je vozilo starije samim tim će se i vrednost vozila smanjiti s obzirom da je pređena kilometraža veća. Međutim, ovo baš i ne mora uvek biti slučaj.

Postoje i primeri vozila koje vlasnici nisu previše koristili zato je jako važno utvrditi tačno stanje motora kako bi se vrednost vozila najispravnije procenila. Ovu stavku nikako nemojte zanemariti i ako tražite da kupite polovan automobil.

Sledeća stavka koja se uzima u obzir kada je u pitanju otkup polovnih autmobila je i očuvanost vozila.

Ovo se odnosi pre svega na oštećenja koje vozilo ima a zatim i na jačinu motora koja znatno utiče na cenu vozila. Snaga motora, odnosno brzina koju motor razvije takođe utiče na vrednost vozila kao i na cenu.

Ukoliko ste Vi ti koji žele da kupe polovan automobil, svakako će vam ove informacije koristiti. Postoje i primeri vozila koja su povučena iz prodaje i jako ih je teško naći u salonima, zato je jedini način doći do njih upravo kupovina kod prethodnog vlasnika.

Dobro je znati da su takvi auotomobili znatno očuvaniji s obzirom da vlasnici više vode računa o njima uzimajući u obzir njihovu retkost.

Na koji način se obavlja otkup polovnih automobila?

Za otkup polovnih automobila potrebno je samo par jednostavnih koraka. Nakon što nas pozovete na naš broj telefona ili preko Vibera ili WhatsAppa, potrebno je da nam date par informacija o vašem automobilu:

 • Marka automobila
 • Model automobila
 • Godište automobila
 • Pređena kilometraža
 • Zapremina motora i konjske snage

Ove informacije nam pružaju uvid u vrednost vašeg automobila ali nemojte biti obeshrabreni ukoliko mislite da ne ispunjavate određene uslove.

Nama nije bitna marka vašeg automobila kao ni to da li je autmobil u voznom stanju ili ne. Mi vršimo otkup polovnih automobila svih vrsta, tako da se ne morate brinuti da vaše vozilo neće biti dovoljno dobro za naš otkup.

Nakon poziva, istog dana bićemo na dogovorenoj adresi za besplatnu procenu Vašeg automobila.

Nudimo Vam najbolje cene za otkup polovnih automobila na tržištu i keš dobijate odmah na ruke. Možete računati na fer i poštenu cenu za Vaš polovni automobil.

Zašto je estetika važna za otkup polovnih automobila?

Kada govorimo o otkupu polovnih automobila nezaobilazna stavka je i estetika samog vozila. Mnogi se neće složiti sa tim ali činjenica je da dizajn znatno utiče na procenu odnosno cenu automobila.

Ljubitelji automobila su podeljeni kada su u pitanju prioriteti kod kupovine vozila. Mnogima je bitna sama marka automobila dok je drugima izuzetno bitna zemlja iz koje automobil potiče.

Ne možemo kriviti ni jedne ni druge jer su brendovi automobila dugi niz godina gradili svoj odnos sa kupcima. Što se samog dizajna tiče tu može dosta da se kaže o vrednosti automobila.

Za kupce polovnih automobila jako je bitan komfor ali i bezbednost automobila. Unutrašnji dizajn može znatno uticati na cenu s obzirom da je to mesto gde se nalazi sva dodatna oprema koja utiče na komfor i bezbednost vozila.

Očuvanost unutrašnjeg dizajna je veoma bitna jer će od toga zavisiti i razlika u ceni koja može da dostigne i nekoliko hiljada evra. Pored unutrašnjeg dizajna bitan je i spoljašnji izgled.

Karoserija automobila određuje kom tipu automobil pripada. Pod karoserijom podrazumevamo pod, sedišta i krov. Nezavisno od toga da li su polovni ili ne automobili se dele na:

 • Karavan
 • Kupe
 • Džip
 • Kabriolet
 • Pik ap
 • Hečbek
 • Monovolumen

Ovo su samo neki od tipova koji su najzastupljeniji na našim prostorima. Potrebe su različite kod mnogih kupaca.

Dok će nekome limuzina odlično poslužiti za svoje uslove, nekome će džip znatno više koristiti s obzirom da dozvoljava da se vozi po neravnim terenima. Svaki tip automobila ima svoje prednosti i mane, pitanje je samo kome šta više odgovara i koje uslove zahteva.

Automobilska industrija se svakako postarala da ima dovoljan broj modela tako da svaki automobil ima svog kupca. Bitno je napomenuti da je očuvanost karoserije automobila veoma bitna i da će znatno uticati na vrednost vozila.

Ovo takođe utiče i na to koliko će potencijalnih kupaca automobil imati.

KONTAKTIRAJTE NAS