Otkup automobila Beograd Asena Auto

otkup automobila asena auto logo

Otkup skutera

ASENA AUTO

Otkup skutera u Asena auto je jednostavan i brz proces. U slučaju da imate star ili oštećeni skuter koji Vam više netreba, možete se obratiti nama i mi ćemo Vam ponuditi najbolju cenu za otkup.

Nudimo svoje usluge širom Srbije.

Kako bi dobili preciznu procenu vrednosti vašeg skutera, možete nam poslati fotografije skutera preko e-maila ili preko telefona. Ako budete zadovoljni ponuđenom cenom za otkup skutera, isplata se vrši odmah na licu mesta.

Ako želite brzo i jednostavno prodati svoj stari ili oštećeni skuter, obratite se nama.

Pozovite nas i kažete o kom modelu, kilometraži i kubikaži skutera se radi i mi ćemo Vam reći ponudu. Slika je obavezna, da bi smo utvrdili stanje skutera. Vaš Asena auto

  • Nije važno godište skutera
  • Nije važno stanje skutera
  • Otkupljujemo sve marke i proizvođače skutera
  • Nudimo najbolje cene za vaš skuter
  • Dolazimo po skuter lično
  • Isplata novca odmah u kešu za polovni skuter je garantovana!
otkup skutera asena auto
otkup skutera asena auto
otkup skutera asena auto

POZOVI VEĆ DANAS!

Svi znamo koliko može biti naporna prodaja automobila jer svi očekujemo neprijatne preprodavce koji će na svaki mogući način samo težiti ka tome da Vam spuste cenu maksimalno. Mi se razlikujemo od drugih! Pozovite nas i uvek očekujte fer i korektnu cenu!

ISPLATA ODMAH!

Da li cene variraju u odnosu na opštinu u kojoj se nalazite?

Jedini i pravi odgovor na ovo pitanje je da cene ne zavise od toga u kojoj opštini Beograda ili bilo kom drugom gradu se nalazite. Naše cene su  korektne i fer kao i iste za sve koji nas pozovu za naše usluge. Na našu procenu utiče isključivo stanje Vašeg automobila.


Kako biste stekli osećaj za prosečne tržišne cene možete posetiti auto pijacu koja se nalazi u Beogradu. To će Vam dati uvid u to kako se kreću cene automobila na tržištu i bićete sigurniji u svoju procenu.

Kao što smo već pomenuli na cenu utiče isključivo stanje vašeg automobila. Nama uopšte nije bitno da li je automobil određene marke već samo da je polovan. Zato nas pozovite za besplatnu procenu a otkup će biti zagarntovan.

Kako se vrši otkup polovnih automobila u Beogradu?

Kada je u pitanju prodaja starog automobila različite su potrebe. Razlog može biti:

  • Automobil nike više u voznom stanju i želite da ga se rešite
  • Automobil Vam više nije potreban
  • Preveliki troškovi za održavanje vozila
  • Spremni ste za novi automobil

 

Mi smo tu kako bismo Vam pomogli da se sigurno i brzo rešite starog vozila. Koji god da je vaš razlog mi nećemo ulaziti u to! Pre nego što to učinimo potrebno je da uradite samo par koraka.
Pre svega potrebno je da nas pozovete na naš kontakt telefon ili da stupite u kontakt sa nama preko Vibera i WhatsAppa. Postoji i mogućnost gde možete da nam pošaljete sliku svog automobila, a mi ćemo Vam okvirno dati procenu kako biste imali uvid u to na koliko novca možete da računate.

Nakon toga, izlazimo na teren istog dana kako bismo postigli dogovor i preuzeli vozilo. Ukoliko i Vi sami imate predstavu o vrednosti Vašeg automobila, slobodno nam možete predložiti cenu jer smo tu za svaku vrstu dogovora. Cilj nam je uspešna saradnja, zato smo otvoreni za sve Vaše predloge.
Bitno je pomenuti i da postoji opcija otkupa polovnih automobila na kilo, zato ne brinite za to da li ćemo nešto otkupiti. Naša minimalna ponuda se kreće od 50e a za funkcionalna vozila cena može dostići i po nekoliko hiljada evra.
Nakon što postignemo dogovor, mi preuzimamo vozilo a Vi keš dobijate na ruke istog dana.

KONTAKTIRAJTE NAS