Otkup automobila Beograd Asena Auto

otkup automobila asena auto logo

Isplata odmah za otkup vozila

Otkup Polovnih Automobila

Isplata odmah za otkup vozila – Ako tražite nekog ko će otkupiti vaš automobil po realnoj ceni naravn i uslovima, tu smo za Vas Otkup automobila ASENA. Da, naša osnovna delatnost je otkup automobila. Tačnije, otkup polovnih automobila i otkup vozila su naše dve osnovne delatnosti kojima se bavimo.

Prodaja automobila može da bude veoma stresna i teška. Iako izgleda veoma jednostavno, iako ste ponudili realnu i super cenu, većina potencijalnih kupaca će vas pitati da li je cena fiksna. Želeći naravno još neki popust pre nego što uopšte odluče da li da dođu da pogledaju vaš automobil.

A onda, i kada odluče da pogledaju, kada krenu sa pitanjima kada može da se pogleda, pa da li može u nedelju, oko 2 popodne, pa pozivi u „pola noći“ ili u 7 ujutro…znamo koliko stresno sve to može da bude. Zato smo se odlučili da Vam ponudimo mogućnost da otkupimo vaš automobil po veoma povoljnim i realnim cenama. Nema potrebe za napornim pregovorima sa svim tim ljudima koji na kraju verovatno i neće kupiti vaš automobil, jer, kao i većina kupaca, samo razgledaju.

Otkup automobila vršimo na teritoriji cele Srbije, ali smo prvenstveno fokusirani na teritoriju Beograda. Ukoliko ne živite u Beogradu, a želite da prodate svoj automobil, ni to nije nikakv problem. Uvek smo spremni za dogovor i konkretnu saradnju kako bi posao bio završen na obostrano zadovoljstvo.

Otkup Vozila

Isplata odmah za otkup vozila – Bez obzira koju marku automobila želite da prodate, uvek ćemo vam izaći u susret i ponuditi realnu cenu u tom trenutku! Nije bitno u kom stanju je vaše vozilo, koliko kilometara je vozilo prešlo i koje je godište. Najbitnije je da Vi želite da prodate svoje vozilo, a mi ćemo se potruditi da za njega dobijete najbolju moguću ponudu. Sve marke polovnih automobila dolaze u obzir – Fiat, Ford, Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Mazda, mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, GMC, Honda, Hyndai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lada, Lancia, Lexus, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, Zastava.

A kada već prodajete svoje vozilo, svesni smo da vam je jedna od hajbitnijih stvari PLAĆANJE. Kada je plaćanje u pitanju sa nama nikada nećete imati problem, jer se plaćanje vrši odmah. Naravno, sve u dogovoru sa Vama i vašim zahtevima u vezi plaćanja.

Isplata odmah za otkup vozila – Od sada možete na vrlo lak i jednostavan način prodati Vaše vozilo i sve završiti na jednostavan, brz i siguran način. Kada je otkup automobila i otkup polovnih automobila u pitanju, zadovoljstvo naših klijenata nam je na prvom mestu.

Dolazimo na Vašu ili neku drugu adresu ukoliko se nalazite na teritoriji Beograda. Potrudićemo se da Vam maksimalno izađemo u susret i pomognemo da Vaš napor u ovom procesu bude minimalan.

Isplata odmah za otkup vozila.

Zadovoljstvo naših klijenata nam je na prvom mestu

Dolazimo na Vašu ili neku drugu adresu ukoliko se nalazite na teritoriji Beograda. Potrudićemo se da Vam maksimalno izađemo u susret i pomognemo da Vaš napor u ovom procesu bude minimalan.

ISPLATA ODMAH!

Da li cene variraju u odnosu na opštinu u kojoj se nalazite?

Jedini i pravi odgovor na ovo pitanje je da cene ne zavise od toga u kojoj opštini Beograda ili bilo kom drugom gradu se nalazite. Naše cene su  korektne i fer kao i iste za sve koji nas pozovu za naše usluge. Na našu procenu utiče isključivo stanje Vašeg automobila.


Kako biste stekli osećaj za prosečne tržišne cene možete posetiti auto pijacu koja se nalazi u Beogradu. To će Vam dati uvid u to kako se kreću cene automobila na tržištu i bićete sigurniji u svoju procenu.

Kao što smo već pomenuli na cenu utiče isključivo stanje vašeg automobila. Nama uopšte nije bitno da li je automobil određene marke već samo da je polovan. Zato nas pozovite za besplatnu procenu a otkup će biti zagarntovan.

KONTAKTIRAJTE NAS