Otkup automobila Beograd Asena Auto

otkup automobila asena auto logo

Prodaja havarisanih polovnih automobila

Prodaja havarisanih polovnih automobila – Najbolja solucija da prodate vaš automobil, ukoliko on više nije u voznom stanju.

Bilo da ste se odlučili za povoljan otkup havarisanih polovnih automobila u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu Kragujevcu ili Nišu, ukoliko se odlučite za nas „Otkup polovnih automobila Asena Auto“ procedura je vrlo jasna i brza.

Na početku je važno da pronađete sigurnu agenciju koja već duži niz godina vrši otkup atomobila. Nakon što stupite u kontakt sa njom, od vas će se tražiti da dostavite najosnovije informacije o vašem vozilu, kao i o njegovom trenutnom stanju.

Osnovne informacije se odnose na podatke poput konkretne marke automobila, modela, godišta, pređene kilometraže i ukupne kubikaže, kao i da li je u pitanju benzinac ili dizelaš.

Posle toga usleđuje dogovaranje u vezi mesta i vremena nalaženja, kako bi agent došao i lično izvršio besplatnu procenu vrednosti vozila. Ukoliko vam ponuđena cifra bude odgovarala, sklopićete saradnju, a vaš auto će biti odvežen o trošku same agencije.

Prodaja havarisanih polovnih automobila

KONTAKTIRAJTE NAS