Otkup polovnih automobila

od 500e do 10.000e isplata odmah

Otkup Automobila u Beogradu - 061 201 88 92

Otkup automobila

Otkup polovnih automobila u roku od 2 sata od momenta poziva. Otkup svih vrsta vozila u bilo kom stanju. Javite se, mi smo online!

Otkup polovnih vozila

Sve što prodavac nudi, mi kupimo. Besplatna procena vozila je realna! Tu smo za vas, i nudimo najbolje cene za otkup automobila!

Isplata odmah

Ukoliko cena bude dogovorena, novac dobijate odmah. Prilikom otkupa vozila, prenos vlasništva i odjava vozila obavljaju se u istom danu.

O NAMA

Mi vršimo otkup svih polovnih vozila, bez obzira na stanje motora, pređenu kilometražu, spoljna oštećenja ili stanje u kom se nalazi enterijer. Ukoliko imate polovno vozilo koje želite da prodate iz bilo kog razloga, kontaktirajte nas. Izlazimo na teren u roku od 48 sati, bez obzira na to da gde se nalazite u Srbiji. Nakon obavljene inspekcije, koja za cilj ima utvrđivanje stanja vozila i detekciju svih oštećenja koja utiču na konačnu cenu, postižemo dogovor, uz fer i korektnu cenu otkupa na obostrano zadovoljstvo.

POSTUPAK ZA OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU

Najcesce postavljana pitanja

Procena Vašeg automobila je naravno besplatna kada je u pitanju Asena Auto otkup vozila. Za razliku od većine mi dajemo korektne cene i uvek ostavljamo nase klijente sa osmehom na licu dok odvozimo Vašeg metalnog ljubimca.

Kao sto već znate, bavimo se otkupom kako ispravnih tako i neispravnih automobila. Sve od Trabanta pa do Bentlija 🙂 Bez obzira na stanje motora, pređenu kilometražu, spoljna oštećenja ili stanje u kom se nalazi enterijer, postićićemo dogovor uz fer i korektnu cenu. Ne ustrucavajte se da nas pozovete već sada 061 201 88 92

Nakon poziva i dogovora, mi smo na Vašoj adresi u roku od 24 sata. Tako da novac za otkup Vašeg vozila mozete očekivati u roku od 24 sata nakon poziva.

Kao što smo već navikli sada… kamere su svuda po gradu i slikaju svaki neregistrovani auto i samim tim automatski stiže kazna vlasniku vozila. Sa nama nema problema da li je auto neregistrovan ili pak u stanju koje je nebezbedno sa saobraćaj jer mi šlepujemo otkupljena vozila tako da ne morate imati strah od nekih nenajavljenih kazni.

Naravno! Svaki dogovor je kod nas moguće ostvariti. Pozovite nas uz Vašu ideju i mi ćemo izaći u susret jer nam je cilj da svakog klijenta usrećimo! Uvek nas možete pozvati. Da li to bilo zbog saveta koji Vam treba ili zbog otkupa Vašeg automobila, mi smo tu za Vas.
Ne ustrucavajte se da nas pozovete već sada 061 201 88 92

POZOVI VEĆ DANAS!

Svi znamo koliko može biti naporna prodaja automobila jer svi očekujemo neprijatne preprodavce koji će na svaki mogući način samo težiti ka tome da Vam spuste cenu maksimalno. Mi se razlikujemo od drugih! Pozovite nas i uvek očekujte fer i korektnu cenu!

Šlep Služba Beograd i Okolina

Zadovoljstvo naših klijenata nam je na prvom mestu.

Dolazimo na Vašu ili neku drugu adresu ukoliko se nalazite na teritoriji Beograda. Potrudićemo se da Vam maksimalno izađemo u susret i pomognemo da Vaš napor u ovom procesu bude minimalan.

Otkup polovnih automobila

od 500e do 10.000e isplata odmah